Långivare

Ferratum

Ferratum erbjuder ett smslån som är avsett för en periodisering av tillfälliga utgifter. Avsikten är att du som kund ska få hjälp vid ett tillfälligt penningbehov.

Ferratum erbjuder sms-lån i storleksordningen 500 kr – 10 000 kr i enlighet med en trappstegsprincip. Vid de högre beloppen ges möjlighet att ha en återbetalningstid på 90 dagar. Kreditbedömningen görs numera individuellt och internt där man tar hänsyn till tidigare återbetalningshistorik, förvärvsinkomst samt ålder för att på så vis stärka bolagets ansvar jämte låntagaren. Räntor och återbetalningstid för respektive belopp över 3000 kr står att finna på Ferratums hemsida.

OK Money

OK money är den nya sms-låneaktören på den Svenska marknaden, de erbjuder ett enkelt och lättöverskådligt lånesystem där du kan låna upp till 10000 sek.

OK money erbjuder snabba och smidiga sms lån, du kan låna från 500 upp till 10000 kronor och det går att förlänga återbetalningstiden av ett lån.

Vivus

Första lånet på upp till 4000 är gratis! Hos Vivus kan du låna valfritt belopp upp till 6000 sek!

Vivus är en relativt ny aktör på den svenska marknaden för SMS lån, de erbjuder första lånet på upp till 4000 gratis, vilket naturligtvis är mycket intressant. Efter 3:e lånet får du låna upp till 6000 sek. Öppettider: 08-21 vard, 10-18 Lörd

Kundfinans

Kundfinans erbjuder Sms-lån och Mobillån med en unik teknik

Med Kundfinans kan du få tillgång till billiga lån utan dolda avgifter och krångliga avtal. Du får tillgång till krediter på kort sikt utan säkerhet. De har ett av Sveriges säkraste sms-lånesystem tack vare krypterad kommunikation och E-legitimation. Sms-kostnad på 50 kr tillkommer förstagångslåntagare.

Risicum

Risicum erbjuder förstagångskkunder 5000 kronor, de ger snabb och smidig support och de har låga avgifter.

Som relativt ny på den Svenska marknaden, utmärker sig Risicum genom att erbjuda högt förstagångslån, de erbjuder även möjlighet att förlänga lånetiden (mot en extra avgift).

Easycredit

Med Easycredit kan du låna upp till 10,000 kronor. Easycredit erbjuder korttidslån med en återbetalningstid på mellan 30 och 90 dagar. Besök dem redan idag för att ansöka om ett lån!

Easycredit har bra kundservice med mycket generösa öppettider och bra säkerhetssystem, tjänsten drivs av Northmill AB, ett hos Finansinspektionen registrerat bolag. Easycredit hanterar ansökningar om kredit och ärenden till kundtjänst mellan klockan 09.00 och klockan 18.00 på vardagar samt mellan klockan 11.00 och klockan 17.00 på lördagar.

Freedom Finance

Freedom Finance förmedlar lån med låg kostnad som passar din lånesituation

De hjälper dig personligen att hitta rätt privatlån för dig. Med Freedom finance du får tala med en lånehandläggare, precis som hos banken. Allt för att du ska hitta den bästa lånelösningen för dig. Efter godkänd kreditprövning har du pengarna från lånet i handen efter några dagar. Siffrorna som presenteras nedan är beräknade på en återbetalningstid på tre år. Freedom Finance ränta är ett exempel som baseras på ett lånebelopp på 100 000 kr. Deras ränta sätts individuellt.

Nanokredit

Hos Nanokredit kan du enkelt låna pengar direkt till ditt konto

Här har du möjlighet att låna upp till 5 000 kr till Sveriges lägsta och mest flexibla kostnader. Med Nanoflex kan du själv bestämma vilken dag ditt lån ska betalas tillbaka. De har en flexibel återbetalningstid på upp till åtta veckor.

SMSlånaren

Hos SMSlånaren får du hjälp med dina lån, de svarar på frågor kring mikrokrediter och agerar för att ge dig som kund snabb service.

SMSlånaren är en av de nyaste aktörerna på mikrokreditmarknaden och är registrerat hos finansinspektionen. De har valt att förenkla för kunden genom att erbjuda 3 lån, du kan låna 1000, 2000 eller 3000 kronor. Ditt lån betalas ut innan 17.00 på vardagar om du gjort din ansökan innan klockan 13:00 samma dag, om din ansökan skickas in efter 13.00 betalas lånet ut klockan 09:30 nästkommande helgfria vardag.

Pengos

Hos Pengos Lånar du 500, 1000, 2000, 3000 eller 4000 kr i 30 dagar till en rimlig kostnad. Du får besked omedelbart

Här kan du ta ett minilån till konkurrenskraftiga avgifter och lånet ska återbetalas inom 30 dagar. Det är mycket enkelt att söka ett lån hos Pengos och pengarna betalas ut till ditt bankkonto direkt. På Pengos lån tillkommer en ränta som styrs av storleken på lånebeloppet. De håller räntorna relativt låga tack vare en automatiserad och effektiviserad lånehanteringsprocess vilket kommer kunden tillgodo. Sms-kostnaden för att få en ansökningskod är 30 kr +operatörsavgifter

Smskontanter

Hos Smskontanter kan du låna 1 000 kr, 2 000 kr eller 2 500 kr under 30 dagar till ett lågt pris.

Smslånet är tryggt, snabbt och anonymt, pengarna betalas ut till ditt konto direkt. Inga krångliga avtal eller dolda avgifter tillkommer. Din ansökan registreras inte hos UC. Smskostnaden är 25 kr.

Folkia Folklån

Folkia Folklån ger dig möjlighet att välja ett lite större lån då de små sms- lånen inte räcker till.

För att låna ett större lån hos Folkia krävs det att du är över 20 år, har en årsinkomst på minst 120 000 kr och inga betalningsanmärkningar. Vi redovisar den effektiva räntan och avgifter som baseras på en återbetalningstid av tre år.

Thorn

Sedan 1969 har Thorn förknippats med den ledande elektronik och finansieringsföretaget inom TV och hemelektronik.

Idag har Thorn utökat sin verksamhet och har numera även möjlighet att erbjuda mindre privatlån i storleken 5000 kr – 25 000 kr utan någon efterfrågan på säkerhet. Avbetalningstiden är 1-6 år och räntan sätts individuellt efter sedvanlig kreditbedömning. Siffrorna som du ser nedan är beräknade på en återbetalningstid på tre år!

Meddelandelån

Meddelandelån Sverige AB erbjuder lån utan garantier och borgen. Företagets mikrolån är tillgängliga via SMS och via webbansökan.

Nya kunder erbjuds lånebeloppen 1000 kr och 2000 kr. Befintliga kunder som har återbetalat tidigare lån och skött sina betalningar utan anmärkningar erbjuds även lånebeloppet 3000 kr. Ansökan via sms debiteras med 20 kr/sms. Två sms krävs.

Om Folkia

Ansök om små lån hos Folkia. Du kan låna mindre summor och får besked direkt. Folkia hjälper dig med din vardagsekonomi.

Hos Folkia kan du ansöka om lån både via telefon eller via Internet. Du kan antingen ringa och ansöka om ett Mikrolån eller skicka ett sms med din låneansökan. Om du ansöker om ett smslån hos Folkia innan klockan 13:00 och lånet blir beviljat så kommer pengarna finnas på ditt konto mellan 15:00 och 17:00 senast måndag morgon. Folkia erbjuder även Folklånet som är större än smslånen. Genom folklånet kan du låna upp till 25 000 kr. Återbetalningstiden för Folklånet är 1-3 år.

Kredit365

Ett SMS lån hos Kredit365 gör att du kan låna upp till 4000 kr i 30 dagar

Kredit365 erbjuder mikrolån på 1000, 2000, 3000 och 4000 kr till privatpersoner, även kredittagare som har problem med kreditvärdigheten. De gör en manuell bedömning på alla ansökningar och analyserar kundens förmåga att betala tillbaka lånet. En betalningsanmärkning behöver därför inte automatiskt betyda avslag.

Smspengar

Sms Pengar förmedlar kortfristiga blancolån via SMS och på webben till de privatpersoner som uppfyller tjänstens krav.

Nya kunder kan låna 1000 eller 2000kr. Befintliga kunder kan få låna upp till 30000 kr. Med Smspengars mobillån eller weblån kan du känna dig säker på att de ska svara upp mot dina förväntningar. Lånen är enkla och du får besked på din ansökan snabbt. Smsavgift tillkommer med 20 kr per sms. Det krävs två st.

Netlender

Netlender garanterar alltid låga kreditkostnader och en bra service

Hos Netlender kan du låna med flexibla återbetalningsalternativ i tre olika steg. Deras lånesystem har en unik säkerhetslösning som förhindrar bedrägeri och penningtvätt. Nya kunder fyller i en låneansökan som undertecknas och sänds per post till Netlender. Du får besked om huruvida din låneansökan bifalles senast dagen efter Netlenders mottagit din ansökan och slipper lämna ut konfidentiella uppgifter via sms, telefon eller Internet.